Contacte

Contacte-Emporda-Comunicacio

Contacte

Foto Victoria Galobart

Sóc la Victòria Galobart. Nascuda a Barcelona i empordanesa d’adopció.

Tinc 15 anys d’experiència en el món de la comunicació i el Màrqueting.
La meva trajectòria en agències de publicitat m’ha permès especialitzar-me en estratègia de marca, xarxes socials, continguts de marca, tendències i innovació i campanyes digitals i offline (premsa, ràdio,…)

Desenvolupo i executo estratègies per a marques que vulguin augmentar el seu valor i reputació.

Després de 2 anys vivint a República Txeca em vaig especialitzar en el món del turisme amb el projecte propi Essentially Barcelona (experiències turístiques a mida). I això em va permetre endinsar-me en el món del turisme, la gastromonia i l’hostaleria.

Ara al 2021 em llanço a l’aventura d’aplicar tots aquests coneixements per empreses de l’Empordà per donar un servei proper i professional.

Clients per als quals he treballat:

Logo-Nike
Ajuntament-Barcelona-logo
Xarxes-Museu
Logo-Seat
LA-FORTALESA-LOGO
HOTEL_SANTS-METGES
Logo-Zurich
atempo restaurant
Hotel-Can-Xiquet-Comunicacio