Avís legal

Informació DEL TITULAR

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, a continuació s’exposen les dades identificatives de l’Titular:
Web: www.empordacomunicacio.cat
Titular: Victòria Galobart Cordeiro
Domicili: Carrer Girona núm 2, 1ª. 17600 Figueres. Girona. Espanya.
Telèfon: (+34) 660 58 82 75
E-Mail: victoria@empordacomunicacio.cat

Condicions d’accés i ús qualsevol persona que accedeixi a la web de Empordà

Comunicació la consideració d’Usuari. L’Usuari es compromet a utilitzar la pàgina Web i aquells serveis posats a la seva disposició a través de la mateixa, de manera acord amb la Llei, moral, bons costums i ordre públic, així com amb el que disposa el present clausulat. En conseqüència, queda obligat a no utilitzar la web amb fins o efectes il·lícits i / o contraris al que estableixen, lesius de drets i / o interessos de tercers o que, de qualsevol forma, puguin danyar la web o impedir el seu normal ús, o dels serveis accessibles a través de la mateixa. La utilització de la Web i / o dels seus Serveis, suposarà l’acceptació plena i sense reserves, i la validesa, de totes i cadascuna de les clàusules recollides en l’última versió actualitzada d’aquest Avís Legal, per la qual cosa l’Usuari haurà de ser conscient de la importància de llegir-les cada vegada que visiti la web.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL

El codi font, els dissenys gràfics, les imatges, les fotografies, els vídeos, els sons, les animacions, el programari, els textos, així com la informació i els continguts que es recullen a la web estan protegits per la legislació espanyola sobre els drets de propietat intel·lectual i industrial a favor de Empordà Comunicació de tercers llicenciadors. No es permet la reproducció i / o publicació, total o parcial, de la web, ni el seu tractament informàtic, la seva distribució, la seva difusió, ni la seva modificació, transformació o descompilació, ni altres drets reconeguts legalment al seu titular, sense el permís previ i per escrit del mateix. L’Usuari, únicament i exclusivament, pot utilitzar el material que aparegui a la web per al seu ús personal i privat, quedant prohibit el seu ús amb fins comercials o per a incórrer en activitats il·lícites. Tots els drets derivats de la propietat intel·lectual estan expressament reservats per Empordà Comunicació tercers llicenciadors, que vetllarà pel compliment de les anteriors condicions com per la deguda utilització dels continguts presentats a les seves pàgines web, exercitant totes les accions civils i penals que li corresponguin en el cas d’infracció o incompliment d’aquests drets per part de l’Usuari.

POLÍTICA DE PRIVACITAT

Empordà Comunicació compromet a protegir la privacitat dels usuaris que accedeixin a aquest web i / o qualsevol dels seus serveis. La utilització del web i / o qualsevol dels serveis oferts per Empordà Comunicació, implica l’acceptació per part de l’usuari de les disposicions contingudes en la present Política de Privadesa i que les seves dades personals siguin tractades segons s’estipula. Si us plau, tingui en compte que, encara que pugui haver enllaços de la nostra web a altres webs, aquesta política de privacitat no s’aplica a altres companyies o organitzacions a les que el web estigui redirigida. Empordà Comunicació controla el contingut dels webs de tercers ni accepta cap tipus de responsabilitat pel contingut o les polítiques de privacitat d’aquests llocs web.

QÜESTIONS SOBRE PRIVACITAT

En compliment de l’Reglament (UE) 2016/679 de el Parlament Europeu i de Consell, de 27 d’abril de 2016, (RGPD), li oferim la següent informació sobre el tractament de les dades personals que vostè pugui facilitar-nos:

Qui és el responsable de l’tractament de les seves dades? Empordà Comunicació
Les nostres dades es troben a la part superior d’aquest avís legal.
Tractem la informació que se’ns facilita per prestar i facturar els nostres serveis i productes.
Si ens dóna el seu consentiment també podem tractar les seves dades per enviar-li informació sobre productes, serveis o activitats.

Durant quant temps conservarem les seves dades?
Les dades personals proporcionades es conservaran durant el temps estrictament necessari. És a dir, mentre sigui usuari dels nostres serveis o vulgui seguir rebent informació.

Què legitimació tenim per poder tractar les seves dades?
La base legal per al tractament de les seves dades són els consentiments que ens doni.
(Menors de 16 anys) S’entén que la informació enviada per menors de 16 anys ho ha estat pel consentiment dels seus representants legals. Si no és així el / la representant legal haurà informáoslo quan sigui possible.

A qui comunicarem les seves dades?
Les dades no seran comunicades a tercers, llevat que ho exigeixi una llei o sigui necessari per complir amb la finalitat de el tractament.
Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si estem tractant o no les seves dades personals.
Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o sol·licitar la supressió dels mateixos quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessaris per a les finalitats per a les quals es van demanar.
En determinades circumstàncies les persones interessades podran sol·licitar la limitació de l’tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.
En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, el / la interessat / a podrà oposar-se a el tractament de les seves dades. En aquest cas deixarem de tractar-los, excepte per motius legítims imperiosos o per a l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.
Les persones interessades també tenen dret a la portabilitat de les seves dades.
Finalment, els / les interessats / des tenen dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control competent.

Com pot exercir els seus drets?
Enviant-nos un escrit adjuntant una còpia d’un document que l’identifiqui al nostre domicili o correu electrònic (que apareixen a el principi de el present Avís Legal.

Com hem obtingut les seves dades?
Les dades personals que tractem procedeixen de la persona interessada, qui garanteix que les dades facilitades són certes i es fa responsable de comunicar-nos qualsevol modificació de les mateixes. Les dades que estiguin marcats amb un asterisc són obligatoris per poder donar-li el servei sol·licitat.

Quines dades tractem?
Les dades que tractem oscil·len entre les següents categories:
Dades de caràcter identificatiu.
Adreces postals o electròniques.
Altres dades sol·licitades en els nostres formularis.
Les dades són limitats, atès que únicament tractem les dades necessàries per a la prestació dels nostres serveis i la gestió de la nostra activitat.

QUINES MESURES DE SEGURETAT APLIQUEM?

Apliquem les mesures de seguretat establertes a l’article 32 de l’RGPD, per tant hem adoptat les mesures de seguretat necessàries per garantir un nivell de seguretat adequat a el risc de el tractament de les dades que realitzem, amb mecanismes que ens permeten garantir la confidencialitat, integritat , disponibilitat i resiliència permanent dels sistemes i serveis de tractament.
Algunes d’aquestes mesures són:
Informació de les polítiques de tractament de les dades a el personal.
Realització de còpies de seguretat periòdiques.
Control d’accés a les dades.
Processos de verificació, avaluació i valoració regulars.

EXCLUSIÓ DE RESPONSABILITAT

Empordà Comunicació amb la màxima diligència possible perquè les dades i la informació que ofereix al seu lloc web estigui actualitzada en tot moment. No garanteix ni es fa responsable l’exactitud i actualització dels continguts de la web, reservant-se el dret a modificar aquests continguts en qualsevol moment. Empordà Comunicació serà responsable de la informació que es pot obtenir a través d’enllaços inclosos en el lloc web.
Les relacions comercials entre clients es regiran per les condicions generals que, si fos necessari, s’establirien per Empordà Comunicació un document específic a aquest efecte, o pels pactes concrets que es puguin acordar amb els clients.

POLÍTICA D’INFORMACIÓ I PUBLICITAT COMERCIAL

Empordà Comunicació compromet a través d’aquest mitjà a no realitzar publicitat enganyosa. A aquests efectes, per tant, no seran considerats com publicitat enganyosa els errors formals o numèrics que puguin trobar al llarg de l’contingut de les diferents seccions de la web, produïts com a conseqüència d’un manteniment i / o actualització incompleta de la informació continguda en aquestes seccions. Empordà Comunicació, com a conseqüència del que disposa aquest apartat, es compromet a corregir-ho tan aviat com tingui coneixement d’aquests errors.
Empordà Comunicació compromet a no remetre comunicacions comercials sense identificar-les com a tals, d’acord amb el que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de comerç electrònic. A aquests efectes no serà considerat com comunicació comercial tota la informació que s’enviï als clients de Empordà Comunicació que tingui per finalitat el manteniment de la relació contractual existent entre client i Empordà Comunicació, així com l’acompliment de les tasques d’informació i altres activitats pròpies de l’servei que el client té contractat.

CONDICIONS D’ÚS. JURISDICCIÓ I LLEIS APLICABLES

L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació plena dels termes de el present avís legal. El present Avís Legal i totes les relacions que s’estableixin entre Empordà Comunicació l’Usuari del Web i els seus serveis es regeixen pel que estableix la legislació espanyola.

AVÍS LEGAL QÜESTIONARI DIAGNÒSTIC DE MARCA:

Empordà Comunicació t’informa que les dades de caràcter personal que ens proporcions omplint el present formulari seran tractades per Empordà Comunicació com a responsable d’aquesta web. La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et sol·licitem és per enviar-te les nostres publicacions, promocions de productes i / o Serveis i recursos exclusius. La legitimació es realitza a través de el consentiment de la persona interessada. T’informem que les dades que ens facilites els guardarà Empordà Comunicació. El fet que no introdueixis les dades de caràcter personal que apareixen al formulari com a obligatoris podrà tenir com a conseqüència que no puguem atendre la teva sol·licitud. Les dades no se cediran a tercers llevat que ho exigeixi una llei o sigui necessari per complir amb la finalitat de el tractament. Podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, limitació, portabilitat, supressió i cancel·lació de les dades a victoria@empordacomunicacio.cat així com el dret a presentar una reclamació davant d’una autoritat de control. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra Política de Privacitat.

POLÍTICA DE COOKIES

En compliment de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSICE), s’informa dels següents aspectes legals de la web:
Web: www.empordacomunicacio.cat
Titular: Victòria Galobart Cordeiro
Domicili: Carrer Girona núm 2, 1ª. 17600 Figueres. Girona. Espanya.
Telèfon: (+34) 660 58 82 75
E-Mail: victoria@empordacomunicacio.cat

Empordà Comunicació pot recopilar informació sobre els hàbits de recerca dels usuaris del lloc web per mitjà de cookies o arxius de registre. No s’utilitzaran les cookies per recollir informació de caràcter personal. Només s’instal·laran si l’Usuari roman i continua navegant a la nostra pàgina web, entenent que consenteix el seu ús i instal·lació. A continuació, proporcionem informació detallada sobre: ​​què són les «cookies», quina tipologia utilitza aquest lloc web, com poden desactivar-les en el navegador i com bloquejar específicament la instal·lació de Cookies de tercers.

Què són les galetes?
Les cookies són petits arxius de text generats per les pàgines web que l’usuari visita, les quals contenen les dades de sessió que poden ser d’utilitat més endavant en la pàgina web. Les dades permeten que la pàgina web pugui mantenir la seva informació entre les pàgines, i també per analitzar la forma d’interactuar amb el lloc.
Les cookies són segures ja que només poden emmagatzemar la informació que es va posar en el seu lloc pel navegador, la informació que l’usuari hagués introduït en el navegador o la que s’inclou en la sol·licitud de pàgina. No poden executar codi i no es poden utilitzar per accedir a l’equip de l’Usuari.
Les cookies són essencials per al funcionament d’Internet, aportant innombrables avantatges en la prestació de serveis interactius, facilitant la navegació i usabilitat de les pàgines web. Les cookies no poden danyar els equips i que estiguin activades ajuda a identificar i resoldre els errors.

TIPUS DE GALETES

A continuació, proporcionem més informació perquè s’entenguin millor els diferents tipus de galetes que poden ser utilitzats:
Galetes tècniques: Les galetes tècniques són aquelles imprescindibles i estrictament necessàries per al correcte funcionament d’un portal web i la utilització de les diferents opcions i serveis que ofereix. Per exemple, les que serveixen per al manteniment de la sessió, la gestió de el temps de resposta, rendiment, etc.
Galetes de personalització: Aquestes galetes permeten a l’usuari especificar o personalitzar algunes característiques de les opcions generals de la pàgina web, per exemple, definir l’idioma, configuració regional o tipus de navegador.
Galetes analítiques: Les galetes analítiques són les utilitzades pels nostres portals web per elaborar perfils de navegació i poder conèixer les preferències dels usuaris. Per exemple, mitjançant una galeta analítica es pot controlar les àrees geogràfiques de major interès d’un usuari, el producte amb més èxit, etc.
Galetes publicitàries: Les galetes publicitàries permeten la gestió dels espais publicitaris en base a criteris concrets com la freqüència d’accés, el contingut editat, etc. Les galetes de publicitat permeten a través de la gestió de la publicitat emmagatzemar informació de l’comportament a través de l’observació d’hàbits, estudiant els accessos i formant un perfil de preferències de l’usuari, per oferir publicitat relacionada amb els interessos del seu perfil.
Galetes de sessió: Les galetes de sessió són aquelles que duren el temps que l’usuari està navegant per la pàgina web i s’esborren a la fi de la mateixa.
Galetes persistents: Aquestes galetes queden emmagatzemades en el terminal de l’usuari, per un temps més llarg facilitant així el control de preferències triades sense haver de repetir certs paràmetres cada vegada que es visiti el lloc web.

CONSENTIMENT:

A l’navegar i continuar en el nostre lloc web, el / la usuari / a estarà consentint l’ús de les galetes per a poder enunciades, pels períodes assenyalats anteriorment i en les condicions contingudes en la present Política de Galetes.

RETIRADA DEL CONSENTIMENT:

L’usuari podrà retirar en qualsevol moment el seu consentiment relacionat amb aquesta Política de Cookies, per això hi haurà d’eliminar les galetes emmagatzemades en el seu equip utilitzant els ajustos i configuracions del seu navegador d’internet.
Actualització de la política de cookies.
Aquest lloc web pot modificar aquesta Política sobre Cookies, per això li recomanem revisar aquesta política cada vegada que accedeixi al nostre lloc web per tal d’estar adequadament informat sobre l’ús que fem de les cookies.